Friss zöldségek és gyümölcsök helyi termelőktől minden héten, házhoz szállítva.

Kecskemét mezőváros, a környékben rengeteg minden megterem. Abban nőttünk fel, hogy piacra járunk. Most pedig ennek a tapasztalatnak a hasznát szeretnénk mindenkivel megosztani. Ez a Heti Friss.
about-us

Az idő kincs

A piacra járás nekünk élmény. Szeretjük kézbefogni a portékákat, megismerni a termelőket, alkudozni is akár az áron, inni egy forró kávét a hajnali órán. De látjuk, hogy erre nem mindenki tud időt szakítani. Ezért hívtuk életre a Heti Frisst.
about-us

Az egészség mindenkinek fontos

Az egészség és a fenntarthatóság kéz a kézben jár. Ha a portékáknak nem kell keresztülutazni a fél világot, hanem néhány 10 km szállítás után és 1-2 nap alatt a fogyasztóhoz ér, akkor rengeteg felesleg "kezelés" megtakarítható. A fajtaválasztásnál is lehet az ízre, zamatokra a helyi adottságokra fókuszálni, nem pedig a mindent felülíró eltarthatóságra és küllemre. Mi ilyen zöldségeket és gyümölcsöket szállítunk.
about-us

Közvetlenül a helyi termelőkkel vagyunk kapcsolatban

Mindig, mindig megkérdezzük az új partnereinket, hogy hol termelnek? Mikor szoktak kijárni a piacra? Milyen portékáik vannak még? Tudunk-e előzetesen rendelni? Ezeket is figyelembe vesszük a választásnál. A mögöttünk lévő stabil ügyfélkör miatt pedig megbízható és jó vevők tudunk lenni. Így folyamatosan első osztályú áruval tölthetjük fel a kosarakat.
about-us

Nem keletkezik felesleg

Tipikusan heti és kétheti előfizetőink vannak. Mindig jönnek persze újak is, de a kiszállítást megelőző napon délután lezárjuk az ügyfél listát, így pontosan tudjuk, hogy kinek és miket kell beszereznünk. Így talán az egyetlen zöldség, gyümölcskereskedők vagyunk, ahol semennyi felesleg nem keletkezik. Ezért tudjuk szuper ár/érték arányban egy praktikus szolgáltatással kiegészítve kínálni a Heti Frisst.